Prodej stavební parcely 955 m², Slapy

4 182 900 Kč

Nemovitosti nabízí

CENTURY 21 Česká republika

Praha, Na hřebenech II 1718/10

POSLAT DOTAZ

Popis nemovitosti

Nabízíme k prodeji stavební pozemek v obci Slapy, která leží necelých 5 kilometrů od města Tábor. Obec je součástí Táborského integrovaného systému MHD a autobusová zastávka se nachází v docházkové vzdálenosti od pozemku.

Celková výměra stavebního pozemku je 955 m2. Krajní stavební parcela je rovinatého charakteru a díky své velikosti nebudete muset řešit kompromisy při umístnění stavby budoucího rodinného domu. Na pozemek se pohodlně usadí velký dům s garáží a zůstane dostatek prostoru pro bazén a zahradu.
Inženýrské sítě voda, kanalizace a elektřina se nachází na hranici pozemku. Zahájení stavby samotné tak nebude nic bránit.

V okolí pozemku se nachází moderní novostavby a lokalitu samotnou můžeme označit jako místo pro klidné rodinné bydlení. Základní a mateřská škola je v docházkové vzdálenosti a jak je uvedeno na stránkách obce jedná se o školu obohacenou o prvky metody “montessori”.

Obec Slapy má výhodnou polohu a ve městě Tábor jste autem za 7 minut. Využít lze již zmíněná MHD nebo vlakovou zastávku legendární Bechyňské strely. V lokalitě se jedná a jeden z posledních nezastavěných pozemků.

Základní údaje

Dopravní spojení Vlak, MHD
Elektřina 230 V
Kanalizace Veřejná kanalizace
Zdroje vody Veřejný vodovod
Zdroje vody Veřejný vodovod
Příjezdy Asfalt
ID nemovitosti 9843002
Plocha pozemku 955 m²

Poloha na mapě

CENTURY 21 Česká republika

Praha, Na hřebenech II 1718/10

Zobrazit kompletní nabídku RK

CENTURY 21 Česká republika

Sdílet nemovitost

TOPlist